Agerpres

We want to give special thanks to one of the biggest national news agencies in Romania, Agerpres, for promoting and supporting our event.

Nu rata şansa să participi la Şcoala internaţională de vară Bucharest Summer University, cel mai important proiect organizat de Academia de Studii Economice din Bucureşti şi Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din Bucureşti (USASE), prin intermediul Senatului Studenţilor, care se va desfăşura în perioada 12-26 august 2018, cu sprijinul Facultăţii de Marketing.

Perioada pentru depunerea aplicaţiilor a fost extinsă până la data de 8.07.2018.

Oportunitatea li se adresează studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University. Participarea este, fie în mod gratuit, prin intermediul unei burse alocate, pe baza unui eseu trimis, fie printr-o plată parţială sau totală.

Ajunsă la cea de-a 14-a ediţie, şcoala de vară Bucharest Summer University vine cu o temă de actualitate şi extrem de interesantă: “Cultural Heritage: fostering Community Spirit and Sustainable Development” şi îşi propune să promoveze în rândul celor 55 de participanţi din peste 30 de ţări schimbul de idei şi uniformizarea conceptelor de bază din domeniul economic şi nu numai.

Full article: https://www.agerpres.ro/stiri/2018/06/06/comunicat-de-presa-bucharest-summer-university-bsu–121596